Αναζήτηση
Filters
Close
banner

Σαμπό (χειρουργείου-κουζίνας-καθαρισμού)

Προβολή σε
Ταξινόμηση με
Προβολή ανά Σελίδα

Σαμπό εργασίας OB SRC (ΚΩΔ: BESTLIGHT1)

Αυτό το παπούτσι είναι χημικά και UV αποστειρώσιμο. Κατάλληλο για ξηρό περιβάλλον, ακραίες ολισθηρές επιφάνειες, υγρό περιβάλλον.
€35,00

Σαμπό εργασίας OB ESD A SRC E (ΚΩΔ: SMOOTH)

Το Oxypas SMOOTH είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ παπούτσι τύπου clog σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Το μοντέλο είναι κλειστό μπροστά και προστατεύει το πόδι από το νερό και άλλες εξωτερικές επιρροές. Αυτό το μοντέλο έχει αντιστατικές (ESD) και αντιολισθητικές (SRC) ιδιότητες. Η μαλακή αλλά ανθεκτική εξωτερική σόλα απορροφά τους κραδασμούς στην περιοχή της φτέρνας κατά το περπάτημα. Το μοντέλο μπορεί να καθαριστεί χρησιμοποιώντας απορρυπαντικά, υπεριώδες φως ή σε μηχάνημα σε θερμοκρασίες έως 30°C. Η επίπεδη εξωτερική σόλα νιτριλίου εξασφαλίζει σταθερή θέση τόσο σε στεγνές όσο και σε υγρές επιφάνειες. Τομείς χρήσης: Τα παπούτσια είναι ιδανικά για χειρουργούς, νοσηλευτές, γιατρούς, υπάλληλοι ιατρικής, γηροκομείων, κέντρων αποκατάστασης, κτηνιατρικών υπηρεσιών, νοσηλευτές και φροντιστές, υπάλληλοι ομορφιάς, τομέας ξενοδοχείων, εστιατορίων, υπηρεσίες κλινικής, εργάτες ελαφριάς βιομηχανίας.
€55,00

Σαμπό εργασίας OB ESD A SRC E (ΚΩΔ: SONIC)

Αυτό το παπούτσι είναι φτιαγμένο με υλικά που είναι αδιάβροχα. Είναι αντιβακτηριδιακό και εξαιρετικά ελαφρύ & ευέλικτο. Αυτό το κάνει ασφαλές, υγιεινό και άνετο λύση για εφαρμογές σε υγρό περιβάλλοντα, όπως ο καθαρισμός ή συνοδεία ασθενών στο ντους.
€55,00

Σαμπό εργασίας OB ESD A SRA E (ΚΩΔ: OXYCLOG)

Το μοντέλο Oxyclog καλύπτει όλες τις ανάγκες του χειρουργείου. Αυτή η αντλία είναι αντιολισθητική, αντιστατική και μπορεί να αποστειρωθεί σε αυτόκλειστο. Το λουράκι μπορεί να φορεθεί τόσο μπροστά όσο και πίσω και είναι ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει τέλεια στο παπούτσι με το πόδι σας. Τα Oxyclogs διατίθενται σε μια σειρά από μοντέρνα χρώματα με το εκλεπτυσμένο σχήμα τους.
€65,00

Σαμπό εργασίας PB ESD A SRC E (ΚΩΔ: OXYSAFE)

Αυτό το παπούτσι είναι φτιαγμένο με υλικά που είναι αδιάβροχα, αντιβακτηριδιακό και εξαιρετικά ελαφρύ & ευέλικτο. Αυτό το κάνει ασφαλές, υγιεινό και άνετο. Λύση για εφαρμογές σε υγρό περιβάλλοντα, όπως ο καθαρισμός ή συνοδεία ασθενών στο ντους. Αυτό το παπούτσι είναι χημικά και UV αποστειρώσιμο.
€80,00
top